Vilken härlig dag.

Den började ju bra iallafall.
Tog en promenad på egen hand och svettades, nu får det fan vara nog med lateriet! Jag börjar ju flåsa av att gå upp för trapporna t.om, då har det gått för långt. man tror liksom att man ska "ta tag i det" men det händer ju inget när man har blivit begåvad med noll diciplin så jag tvingar ut mig numera. Kanske är det som kallas diciplin iof.. jaja.
Sen gick Jag o Alvin o Lill till parken o härjade lite. Gunga gick bra för the tiny master men när det kom till att sitta i gruset o känna med fötterna så blev det superläskigt så han fick väl sitta i vagnen o titta på istället.
Jag antar att gruskornen ser större ut ju mindre man är?
Sen åkte Alvin hem till sin mamma och Jonas åkte o repade där han fortfarande befinner sig och jag hade en prefekt plan som lyder som följer:
Mata Lill full med gröt
Bada honom trött
Göra mat till mig o äta medans han sitter trött o leker brevid
Välling o natten
Det var min plan.
Här kommer Alexanders:
Fram till punkt 3 är han med på noterna men sen tycker han att det är en skitbra idè att välta ut min mat på stolen och golvet när jag är i köket o hämtar vatten (hur han ens nådde upp till bordet fattar jag inte)
Sen när det var upptorkat och jag hade tröstat en vettskrämd unge så bestämmer han sig föratt kräkas på hela sig själv.
Alltså, jag fick tvätta en nybadad unge igen, äta en tredjedel av min mat som låg kvar i tallriken och sen natta honom.
Sen att tv:n ballade ur också är ju bara pricken över i så jag sitter nu och väntar på att datorn ska sprängas, att katten ska skita i våran säng och att jag ska få magsjuka eller något liknande. Då vore det ju helt underbart.
Men jag är inte bitter, kom ihåg det.

Kommentarer
Postat av: Spersan

Men vad härligt det lät =)

Tänk att dom små liven härjar på så man vet aldrig vad som ska hända Clara börjar också få långa armar som vill ha ta på det mesta!

Ha det bra Kram

2010-05-24 @ 21:03:46
Postat av: Sirresirre

Ja visst är det hahaha tur att man fick lite extra tålamod i samband med förlossningen så man orkar med deras små rackartyg =)

Vi måste ses snart igen så de kan få leka lite och så vi kan få snacka lite skit =)

Kram!

2010-05-24 @ 21:25:00
Postat av: Skorpan

Haha har du en blogg nu, lovely min rosenknopp :) va underbart det du skrev om lät, jag kände hur du njöt av allt genom din text!!

2010-05-25 @ 13:35:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0