Vill så mycket men ändå inte riktigt...

Vad ska jag hitta på? Plugga? Jobba? Starta eget?
Gaaaahhh jag blir tokig!
Det ultimata vore ju att starta eget, vara sin egen chef och få bygga upp något.
Jag skulle vilja ha en butik av något slag.
Får nog bli i framtiden det.
Annars händer det inte mycket, jag jobbade på s2 i helgen och det gick bra trots en helvetisk baksmälla alà kräkningar och diverse kroppsvätskeutsöndringar (jag har aldrig lovat att denna blogg ska vara rumsren).
Glinen på s2 betedde dig som förväntat, odrägliga och viftandes med sina plastkort och papperspengar, men det fanns vissa guldkorn iallafall som förgyllde kvällen och tur var väl det =)
Min kropp har fortfarande inte återhämtat sig från i fredags när jag var ute på årets mest mousserande afterwork med mitt gamla jobbgäng, herregud va kul vi hade!!
Vi var 5 personer och det dracks minst 7 flaskor bubbel... jag minns inte om det var fler men jag skulle inte bli förvånad..
Först åt vi på Bergmästarens Hotell på deras "bergis fredag" och det kan jag verkligen rekomendera, god mat och trevlig personal. De serverade en soppa, salladsbuffe och sen fick man välja på två varmrätter som en kock la upp ute vid buffen och dessertbord med ostar o kex och annat smarrigt.
Sen vidare till Bishops arms som lätt är den trevligaste puben jag varit på iaf =)
Jag och Jessica hade lite förhör med folk här och var haha ojojoj...
Gick hem halv tolv med en pizza under armen ( som vid 5-snåret förvandlades till en pizza i toan)
Det var iallafall värt det!

Vilken bloggare jag är...

Borde jag ens ha en blogg? Nja vette fan men nu provar jag igen då får se hur det går.
Idag var Alexanders tremänning här och hälsade på =) Jag gav Malin lite mat och Alexander hjälpte till med blöjbyten men han gillade inte när jag satt med Elin i knät, nejdu då sa han: neeeej min mamma med en lite allvarlig/sur min haha.
Han behöver då inte oroa sig, det blir inget lillasyskon här inte.
Är just nu arbetslös och meningslös men det ordnar sig nog, det jobbiga är rastlösheten i kroppen. Jag tycker om att jobba. Det är så skönt när man liksom har gjort sig förtjänt av att vara ledig, då njuter man ju av det men nu är det ju samma dag varje dag. Lördag hela veckan.
J jobbar i vanlig ordning och jag sitter här och glor på tv:n, men på riktigt, finns det nåt bra att kolla på? Nej inte ett skit.
ja om man inte gillar ensam bonde söker, sol, bad och oroliga hollywoodfruar och sånt men det gör inte jag.
Tur att det finns dator när man inte har nåt annat att göra. Undrar om jag är den enda kvinnliga i min bekantskapskrets som spelar world of warcraft?
När man säger det till folk så reagerar vissa som att jag hade kläck nyheten att jag går på crack: Nej guuud du blir beroende direkt och ditt liv kommer ta slut! folk har faktiskt dött när dom har spelat så var försiktig! Eller så blir det den här: Va??? Spelar du wow?? Men du är ju av honkön! Sen följer en tystnad av typen olustig.
Jag tycker det är ett minst lika bra tidsfördriv som att kolla på Ullared eller repriser på smallville för 354:e gången.
Dags att slå igång datorn!
/s

RSS 2.0